Command & Conquer 3: Kane's Wrath érkezik a 360-as X-dobozra

2008. május 13.
2.4221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A kilencvenes évek leginkább preferált stratégiai játéka, a Command & Conquer tavaly megkapta a harmadik epizódját, a Tiberium Wars-ot, ami nem aratott ugyan osztatlan sikert a szaksajtó színe előtt, mégis alaposan megfejelte pénzmaggal az amerikai óriás bankszámláját.

Az Electronic Arts idén már kihozta a játék expanzióját PC-n, Kane's Wrath alcímmel, amely kizárólag csak az alapjáték megléte mellett volt képes elindulni. Hamarosan érkezik az Xbox 360-as átirat is...

..., mely természetsen egy önállóan működni képes verzió lesz, nem szükséges a Tiberium Wars megléte a futtatásához. A kiegészítés minden fontosabb elemet és tartalmat megörököl az alapműből, persze számos újítással és bővítéssel is büszkélkedik majd. Az Xbox 360-as verzió magában foglal egy több, mint 50 lokációból álló multiplayer térképcsomagot és a Microsoft exkluzív Kane's Challenge módot, amelyben a játékosok akár több mint 80 csatán keresztül is háborúzgathatnak egymással.

A Kane's Wrath egy újragondolt, úgynevezett CommandStick írányítási metódussal lesz ellátva, hogy a konzolos verzió jóval kényelmesebb kezelhetőséget biztosítson a kezdő RTS-es emberkék és a C&C veteránok számára egyaránt. Pontos megjelenési dátum még tudomásunk szerint nem lett kiírva, annyi viszont bizonyos, hogy idén nyáron (június) befut a konzolosított Command & Conquer 3: Kane's Wrath.
1 hozzászólás

angol26

10 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nem sok fogyott belőle...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja