Command & Conquer: Tiberium: Rest In Peace

2008. október 01.
1.8431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts földet rántott a Command & Conquer univerzumon alapuló First Person Shooter-ükre, a korábbi tetemes csúszás bejelentése után, most végleg sírba száll a project, nem látja meg a napvilágot soha már.

A játékot még tavaly decemberben jelentették be, idei, év végi megjelenéssel, ám a minőségi elvárásoknak megfelelni képtelen alkotás most végérvényesen elhasalt. Az RTS elemekkel vegyülő FPS tehát megszűnik vérellátást kapni.

Az EA Los Angeles csapatának Mike Verdu-ja egy belsős memóban jegyezte le a fellépő problémákat, amelyeket így összegzett: "A játék már a kezdeti fázisban alapvető problémákkal küzdött. Akkor még úgy véltük, hogy van gyógymód a bajokra, korrigálni tudjuk azokat, de végül hiába harcoltunk érte, nem sikerült elérnünk azt a színvonalat, amit kitűztünk célul."

A Electronic Arts, idén júliusban adta tudtunkra, hogy a játék megjelenése a 2010-es üzleti esztendőre csúszik, ami egy elég tetemes késésnek számított volna. A mai bejelentésből pedig kiderül, hogy nem küzdenek tovább érte, feladják a harcot és sutba vágják az egész koncepciót. R.I.P.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profilja