Command And Conquer: Red Alert 3: Ultimate Edition: Márciusban érkezik a PlayStation 3-as verzió

2009. január 21.
2.2841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Remek hírek érkeztek az Electronic Arts-tól, az RTS rajongók napja lesz ez a mai.

Durván fél évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az amerikai óriás átmenetileg leállította a Command & Conquer: Red Alert 3 fejlesztési munkálatait a Sony konzolján és azt bizonytalan időre jegelték. A stúdió időközben újra akcióba lendült és nekiláttak befejezni a félbehagyott verziót. Nem járnak rosszul a PlayStation 3 real time strategy fanjai, márciusban egy javított, bővített kiadással lehetnek gazdagabbak.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a tavasz első havában megérkezik a korábban félbehagyott Command & Conquer: Red Alert 3, PlayStation 3-as átirata, ráadásul tonnányi bónusz dologgal a Blu-ray lemezeken. Az Ultimate Edition alcímmel gyarapodó kiadás, öt újabb multiplayer pályával, kulisszák mögötti videóanyagokkal, és a hivatalos Red Alert 3 soundtrack-el lesz megfejelve többek között.

David Seeholzer, Development Director, az EA Los Angeles-től állítja, hogy a pluszban ráfordított idő maximálisan megtérült, a látvány, a játékélmény javítása és számtalan extra kárpótolni fogja a játékosokat cserébe a türelmükért. Napra pontos dátum még nincs, de jön, lesz, érkezik, valamikor március magasságában, ami hamarosan itt van.

- Behind the scenes videók és trailer-ek: Raising the Iron Curtain Documentary, From Pens to Pixels, the Girls of Red Alert 3, Bloopers & Outtakes, the Red Alert 3 Remix és még sok más...

- PlayStation 3 exkluzív Command & Conquer TV programming: PlayStation 3 dedikált BattleCast PrimeTime és egy Command School speciális epizód, fókuszban a tippekkel, trükkökkel, valamint stratégiákkal, a fejlesztő csapat tolmácsolásában
nincs még hozzászólás

Command And Conquer: Red Alert 3
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja