Nostradamus: The Last Prophecy szeptember elején

2008. július 29.
3.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nostradamust a 400 évvel ezelőtt élt híres francia látnokot talán nem kell senkinek sem bemutatnom! Könyvek, filmek sőt nemrégen egy zenei koncept-album is megjelent munkássága előtt tisztelegve!.

A Kheops fejlesztő stúdió most elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy kalandjáték keretein belül is megismertessen minket Nostradamus nem éppen hétköznapi életével.

Bár a klasszikus point 'n' click játék nem a jóslatatait helyezi előtérbe, hiszen arról elég nehéz lenne izgalmas játékot kreálni, hanem egy rejtélyes gyilkosság nyomában kell majd kutakodnunk. Valami olyasmire kell gondolnunk, mint a Sherlock Holmes játékok, csak itt még hozzáadódik néhány extra skill is a nyomozáshoz, ugyebár Nostradamus barátunk nem volt hétköznapi ember.

A történet a 16. századi Franciaországban játszódik, itt kell majd nyomozgatnunk. A szokásos kalandjátékokból ismert játékmenetet fogjuk megkapni, lesz egy rakás minijáték, a fejlesztők szerint kicsit nehezebbek is, mint az átlag. Grafikailag a Dracula 3: Path of the Dragon képi világát képzeljük el, hiszen ugyanaz a fejlesztőcsapat ugyebár. Európában szeptember 5-én fog a boltok polcaira kerülni.nincs még hozzászólás

Nostradamus: The Last Prophecy
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaMarduk profiljamarco profiljaiPet profilja