Command and Conquer 4: Tiberian Twilight: Launch trailer

2010. március 18.
2.7371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap reggelén hallhattunk utoljára a Command & Conquer-sorozat legújabb tagjáról, amely hamarosan a világ minden táján már a boltok polcain is megtalálható lesz, méghozzá egy rajongó által kreált - és enyhén klisés - Tiberian Twilight alcímmel párosítva.

A projektről pedig a mai napra is jutott egy kis érdekes finomság, méghozzá nem más, mint a munkálatok befejezését is jelentő launch trailer megjelenése, amelynek újfent az a rendeltetése, hogy felkészítsen minket a Command & Conquer-széria negyedik darabjára, még az első betöltés előtt.

Természetesen így a célegyenes előtt apró szomjoltónak sem elegendő ez a kis mozgókép, pláne amikor a program kijátszása után végre kiderül, hogy az illetékesek valóban komolyan gondolták-e azt a kijelentést, miszerint a sikeres sorozatuk itt lezárul, és a két ősi ellenség kéz a kézben halad tovább egy közös cél felé. Bárhogy is legyen, hamarosan kiderül, addig is, ha éppen komoly elvonási tünetektől szenvednél, tekintsd meg a játék launch trailerét, hátha egy kicsit jobb kedvre derülsz!

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 22 napja

jo videok

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja