Command and Conquer 4: Tiberian Twilight: Elérhető a béta, megnézhető a friss videó

2010. február 02.
3.6231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Március közepén végre elszabadulhatnak a rajongók indulatai, mivel a Command & Conquer-sorozat feltehetően utolsó nagy összecsapásait élhetjük majd át a Tiberian Twilight betöltése után.

Az illetékesek már korábban megígérték, hogy játékukat előzetesen kipróbálhatják a fanatikusok, és szavaik mögött igazság lapult, lévén a tegnapi napon elindult a béta teszt, amely nyíltsága miatt minden fanatikus számára elérhető. Hogy te is szeretnéd kipróbálni? Semmi akadálya.

Egyetlen teendőd, hogy ellátogatsz a hivatalos honlapra, majd ott regisztrálsz a bétára, miközben párhuzamosan már regisztrálunk egy GameStop accountot is, és ha mindezekkel megvagyunk, már nincs más dolgunk, csak megvárni, amíg a postaládánkban landol a béta kulcs, a további instrukciókkal. Ugye nem is nehéz? Ha megvoltál a regisztrációval, és éppen van néhány szabad perced, vagy most szeretnél esetleg néhány friss gameplay mozzanatot megtekinteni a Command and Conquer 4: Tiberian Twilight-ról, akkor maradj velünk, ugyanis az alábbi videóban azt láthatod, ami rád is vár majd a béta, illetve a végleges verzió betöltése után.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja