Command and Conquer 4: Tiberian Twilight: DRM nincs, de internet kell a játékhoz

2010. március 19.
2.4461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Történetünk hónapokkal korábbra nyúlik vissza, valamikor a Command & Conquer 4 bejelentésének környékére, amikor egy külön hírben foglalkoztunk egy aprósággal, miszerint a játék futtatásához folyamatos internetkapcsolatra lesz szükségünk, ami helyettesíti a bevett másolásvédelmi eljárásokat.

Az ötlet annyira betegen hangzott, hogy a kutya sem figyelt fel rá, pedig ha továbbpörgetjük az idő kerekét, láthatjuk, hogy a UbiSoft egy pontosan ugyan ilyen technológiával ruházta fel legutóbbi játékait, és mindez feltehetően így is marad a jövőben.

Az Electronic Arts pedig úgy látszik, hogy követi a franciák példáját! Bár meglepő, hogy csak most, a megjelenés után került ismét terítékre a téma, a játék dobozainak a boltokba kerülése után a cég felhívta a világ figyelmét arra, hogy DRM a klasszikus értelemben nem kell majd a játékukhoz, azonban ahhoz, hogy játszhassunk vele, gépünknek kapcsolódnia kell az internethez. Arról nem beszélt az EA, hogy a jövőben, más játékaihoz is alkalmazza-e ezt a technológiát, de ha jól működik - a UbiSoft védelme a kezdeti nehézségek után kiválóan muzsikál -, akkor lelkük rajta, ha megállítja a kalózkodást, akkor tárt karokkal várjuk!
2 hozzászólás

marco

15 éve, 2 hónapja és 19 napja

Vendég írta:
jah a vonaton meg majd a hatsomba dugom az utp-t -.-
Kb...szomorú smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 19 napja

jah a vonaton meg majd a hatsomba dugom az utp-t -.-

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja