Combat Arms: Pályabejáró videó

2010. június 27.
4.8931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Combat Arms nem számít egy széles körben ismert játéknak, még annak ellenére sem, hogy már 2008 júliusában megjelent, és azóta is folyamatosan üzemel.

Egy multiplayerre kihegyezett FPS-ről van szó, amely a dél-koreai Doobic Studios keze munkáját viseli magán, és a szintén a távol-keleti országban székelő Nexon kiadó támogatásával léphetett be az online játékok csataterére. A tematika a modern hadviselés, terroristák és jó fiúk küzdenek egymással különféle pályákon, változatos játékmódokban. Ha valamihez hasonlítani kellene, akkor meg lehet említeni a Counter-Strike, a Ghost Recon és a Call of Duty játékokat.

A produktum jelenleg körülbelül 4 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik, ami meglehetősen szép eredmény, hiszen a multiplayeres FPS-ek piaca az utóbbi esztendőkben kellően zsúfolt volt, és ez nagy eséllyel nem is fog változni belátható időn belül. A fejlesztők természetesen folyamatosan gyártják az update-eket az alkotáshoz, ami az egyik alapja annak, hogy hosszú távon is életképes legyen egy ilyen jellegű játék. A következő frissítés egy új pályát fog tartalmazni, amely a Dark Forest nevet kapta, a lenti pályabejáró videó alapján nem véletlenül. Aki esetleg élőben is megnézné a Combat Arms által nyújtott lehetőségeket, errefelé kezdjen nézelődni. A cucc teljesen ingyenes, így egy próbát akár meg is érhet.
#tv#
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja