Colin McRae: DIRT 2: Szeptemberben

2009. február 20.
5.6881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Megtört a februári jégpáncél a Codemasters-nél és a tegnapi, friss Colin McRae: DIRT 2 állóképek mellé némi szellemi értékű információt is elhintett, többek között kiderült végre az is, hogy a rally verseny valamikor szeptember magasságában érkezik PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS és PC platformokon.

A nagy újdonságokról nem hullt le a lepel, már ha valóban lesznek ilyenek egyáltalán, viszont átfogó képet kapunk arról, hogy merrefelé téphetjük majd a kijelölt nyomvonalakat.

Az úgynevezett World Tour módban ellátogathatunk olyan valós helyszínekről mintázott pályákra, mint például a utah-i canyon versenyszámnak otthont adó, Creek Trailblazer-re, a Rawang Rally Run-ra, begördülhetünk a maláj esőerdők mélyére, valamint a Battersea Battle-re, a londoni éjszakában.

Ez még nem minden, begyűrűzhetünk az LA sports stadium-ba is, ahol a Stadium King Shootout eseményen tolhatjuk tövig a gézpedálokat. A Codemasters ígér nekünk egy halom off-road járgányt, illetve kompetitív multiplayer-t, ezzel téve teljessé a felhozatalt. Izgalmasan hangzik, nemde? Találkozunk a rally pályán, az idei ősz eljövetelével.
Colin McRae: DIRT 2 állóképek mellé némi szellemi értékű információt is elhintett, többek között kiderült végre az is, hogy a rally verseny valamikor szeptember magasságában érkezik PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS és PC platformokon.'>
nincs még hozzászólás

Colin McRae: DIRT 2
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja