Colin McRae: DIRT 2: Friss képek

2009. február 19.
4.0361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Olyan régen hallottunk a második, Colin McRae-féle DIRT játékról, hogy csaknem megfeledkeztünk róla, pedig a Codemasters-nél továbbra is fejlesztés alatt áll a rally verseny kiválóság második felvonása.

Az első DIRT részt már a kurrens generáció zászlóshajóin élvezhettük, akkori mércével mérten remek grafikával és vegyes érzelmeket kiváltó kezelhetőséggel. A beígért újításokról mindmáig hallgatnak a fejlesztők, képeket is csak módjával szórnak el a tisztelt illetékesek.

A bejelentés óta szinte zéró mennyiségű anyag érkezett a második DIRT versenyről, amely egy fejlesztett grafikus motorral lesz mozgásra bírva. A grafikai fejlődés mellett tetten érhető lesz egy halom újítás, melyek kilétét továbbra is sűrű homály fed.

A verseny idol, McRae tragikus halála óta ez az első produktum, amelyet a nevével fémjeleznek és valamikor idén várható az érkezése az összes trendi platformon.

Az új képek stílusukban megegyeznek a bejelentéshez csatolt képekkel, eldönteni róluk, hogy renderek-e, vagy valós idejű játékban előtt képkockák, nem egyszerű feladat. Nekünk bizony CG varázslatnak tűnnek, ha tévedtünk, utólag megkövetjük és álláspontot váltunk. Lássuk, mink van ezúttal.


Colin McRae: DIRT 2: Friss képek - 2. kép


Colin McRae: DIRT 2: Friss képek - 3. kép


Colin McRae: DIRT 2: Friss képek - 4. kép


Colin McRae: DIRT 2: Friss képek - 5. kép


Colin McRae: DIRT 2: Friss képek - 6. kép

1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 15 napja

ez játék lesz? oat néztem ezen a grafikán

válasz erre
Colin McRae: DIRT 2
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaM.O.R.P.H. profilja