Colin McRae: DIRT 2: A vadiúj Wiideó

2009. június 23.
3.1641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az ősz beköszöntével újra terepre merészkedhetünk a Codemasters második DIRT játékával, amely a nagy konzolos, valamint a PC-s konverziók mellett Nintendo Wii-re is begördül ugyanebben a hónapban.

A látnivalók mennyisége hagy némi kívánnivalót maga után, viszont azok minősége már kevésbé. A kiotói forradalom nem a grafikus teljesítményéről vált híressé, olykor viszont egészen kellemes vizuális körítéssel képesek meglepni a játékosokat, ebbe a sorba parkolhat a DIRT 2 is.

Persze senki se várjon tőle a PlayStation 3-as, illetve Xbox 360-as verziókkal vetekedő látványorgiát, de a platformon mindenképp a legjobbak között lesz a helye, erről tanúskodik egy vadonatúj videó is, a Nintendo Wii-s kivetülést demózva a kíváncsi szemeknek, nem kevés split screen multival megtoldva a hangulatfokozót. Mivel nem is nagyon van más minőségi alternatíva a gépezeten, a sikerért vívott harcban jó eséllyel indulhat, a Colin McRae név napjainkban is remekül cseng. Egy kis mozgóképes prezentáció következik a "legbutább", mégis csinos verzióból.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

FutuRetrO

12 éve, 1 hónapja és 9 napja

Ryo san írta:
A maga módján Madonna is csinos de ha választani lehet inkább Jessica Alba mellett tenném le a voksom.
Nem tudok ezzel vitába szállni, de az is fix, hogy Nálad nagyobb Wii gyűlölőt még a Föld nem hordott a hátán. Szóval elfogult vagy mínuszban. Alba nagy falat, de egy Wii-t még bevásárolhatsz a meleg nyári napokra.

válasz erre

Ryo san

12 éve, 1 hónapja és 9 napja

A maga módján Madonna is csinos de ha választani lehet inkább Jessica Alba mellett tenném le a voksom.

válasz erre
Colin McRae: DIRT 2
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

GamePlay profiljarDAVE profilja1000feri profiljaManiac profiljamarco profiljaiPet profilja