Coffee Lake képes alaplapok érkeznek az ASRocktól

2017. október 02.
4.3511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
murzil profilja, adatai
murzil
Az ASRock az Intelhez igazodva frissítette a termékpalettát és bejelentette Z370 szériás alaplapjait és a már megszokott módon biztosan mindenki tud majd választani az négyféle lap közül.

A Z370 chipsettel érkező alaplapok már az Intel 8. generációs Coffee Lake processzorait szolgálják ki, a jellemzők között az Intel Optane támogatás (apró SSD-k, egy új memóriatechnológiával), az ASRock Hyper DDR4 technológia.

A lapok a keresztségben az alábbi neveket kapták: Fatal1ty Z370 Professional Gaming i7, Taichi, Killer SLI (ez wifis változatban is), Z370 Extreme4, Z370 Pro4.

Az alaplapok, a Z370 Pro4 kivételével, testreszabható RGB világítással és számos megvilágítási effektussal vannak felszerelve, amelyeket az ASRock RGB LED segédprogramja vezérel. A professzionális játékosok minden bizonnyal a Fatal1ty Z370 Professional Gaming i7-hez ragaszkodnak a gamer központú funkciók széles körű listája miatt.

A mellékelt SLI HB híd az Asrock Taichi, a Killer SLI és a Killer SLI / ac alaplapokat illeti, amelyek jól illeszkednek a VR játékhoz és a multi-GPU rendszerekhez. A cég nem felejtette el a csúcsminőségű asztali PC felhasználókat sem. A Z370 Pro4 és Z370 Extreme4 alaplapok mindent tudnak, amire szükségünk van, egy professzionális asztali számítógépnél.

Árakról és pontos megjelenésről még nincsenek információink.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 1 hónapja és 9 napja

Legalább készülnek a következő generációra.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 1 hónapja és 9 napja

Királyság hogy már most felkészültek a következő generációra. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 9 napja

Azért kíváncsi volnék ez az új chipset mit tud a korábbival szemben, hogy ennek a generációnak már új alaplap kell.

válasz erre

zender

7 éve, 1 hónapja és 9 napja

Odatették keményen. Egyébként manapság elég jó deszkákat is csinálnak úgyhogy várom azokat az árakat, kíváncsi vagyok. kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaGargameth profiljamarco profilja