Coffee Lake alapokra építette Infinite X gamer PC-jét az MSI

2017. november 02.
4.3191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az MSI bemutatta legújabb, kifejezetten gamereknek szánt kulcsra kész számítógépét, ami Infinite X név alatt Coffee Lake alapokra építkezik, tehát az Nvidia és az Intel jelenlegi csúcskategóriája található meg benne hardveres szempontból.

A rendkívül modern és mutatós dizájnnal ellátott MSI Infinite X-ben így egy Z370-es alaplapot, egy Intel Core i7-8700K processzort és legfeljebb 64GB RAM-ot találunk, ami szabadon választható ugyan, de csak a DDR4-es szegmensből válogathatunk magunknak.

A 45 centi magas, közel 50 centi hosszú és több mint 20 centi széles házba - ami ablakos és zárt kivitelben is kérhető - ezen felül mi választhatunk grafikus vezérlőt - akár egy GeForce GTX 1080 Ti-t is, miközben maximum egy 3,5 hüvelykes vagy és egy 2,5 hüvelykes meghajtó fér még el benne, de az alaplapra további két M.2-es SSD-t is bepattinthatunk.

A gépben ezen felül megtalálhatók a szokásos kommunikációs vezérlők és a szükséges USB portok egész hadserege vár ránk, miközben az MSI gondoskodott a precíz hűtésről is, amit a Silent Storm Cooling 3 névre keresztelt háromkamrás rendszer végez, vagyis külön kapja a hűsítést a processzor, a grafikus kártya és a táp is.

Az MSI Infinite X a tervek szerint még novemberben megjelenik, és a választott hardverek függvényében kerül majd árazásra, amivel kapcsolatban jó kiinduló pont, hogy az Amazonon egy Core i7-7700K processzorral, 16 GB memóriával, GeForce GTX 1080 Ti GPU-val, 2TB-os HDD-vel és egy 512GB-os SSD-vel szerelt változat közel 2 ezer dollárba, vagyis több mint félmillió forintba fáj.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 5 napja

Ennyiért ilyen jó konfig?
Ez tényleg jó vétel, főleg olyanoknak akik nem nagyon tudnak gépet összerakni.

válasz erre

totyak

7 éve, 5 napja

Egyetértek az előttem szólókkal. Megnéztem nagyjából mi mennyibe kerül a felsorolt alkatrészekből és nekem úgy tűnik, hogy nem tudnám kihozni fél millióból. Valószínűleg olyan nagy tételben rendelnek mindenből, hogy óriási kedvezményeket kapnak és ezért tudják ennyiért adni a komplett csomagot.

válasz erre

kpal

7 éve, 5 napja

Ritka az ilyen de mondhatni jó áron van .

válasz erre

Gólem

7 éve, 5 napja

Ahhoz képest hogy milyen jó cuccokból van összerakva, nem is sok.

válasz erre

1000feri

7 éve, 5 napja

Ezt se a magyar piacra szánták röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja