Codename Panzers: Cold War: Gameplay videó

2008. december 04.
6.7241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Codename Panzers sorozat viszonylag nagy névvé nőtte ki magát az RTS játékok között és meg kell hagyni, teljesen megérdemelten.

Gondolom nem kell nekem is elmondanom, hogy kis hazánkban miért többszörösen közkedvelt a játék, hiszen mindenki biztosan tudja. A sorozat legújabb darabja már egy ideje készülődik, viszont nem volt mindig ilyen felhőtlen az összkép, mint az utóbbi hetekben, mondhatjuk nyugodtan hónapokban. A hidegháborút feldolgozó új rész, majdnem a teljes törlés határáig sodródott, mikor jött a nagy megmentő, nem más, mint az Atari képében, aki felkarolta ezt a remek játékot és ha minden igaz jövő év elején ki is fogja hozni.

Mint említettem, a játék körüli mizériák lezajlottak, nyugodtan folyik a fejlesztés, ennek örömére elkezdtek szállingózni a hírek és érdekességek a játékról, most már szerencsére a végleges formájáról. Ennek örömére itt van egy friss videó, amin egy fejlesztő játszadozik a játékkal, tehát kép a képben funkcióval élvezhetjük a készülő alkotás szépségeit, ami néhány apró csinosítgatással és jobb grafikával kiköpött mása az előző epizódoknak, tehát nagy gond már nem lehet. Maximum az, hogy jelen esetben nem a világháború a tematika középpontja, hanem egy kicsit későbbi konfliktus.

A játékban várhatóan 18 küldetésen keresztül élhetjük át a hidegháború borzalmait, ha ez nem lenne elég, akkor ott lesz még 20 multiplayer pálya, három különböző játékmóddal is. A grafikai külalakért, a fizikáért és az ehhez tartozó apróságokért nem más, mint a programozók saját grafikus motorja, a Gepard engine új generációs változata fog felelni, az ehhez kapcsolódó dolgokról a videóban a fejlesztő úr is többször beszél, és nem egyszer a fizikát említi meg kiemelkedő pontként. Mi ezekkel nem is vitatkoznánk, 2009 márciusában várjuk a játékot, addig pedig még sok-sok ilyen videót, mint amit most megnézhetsz te is.

#tv#
3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 18 napja

nekem meg van és nagyon jóröhögő smiley

válasz erre

nemabob

16 éve, 7 hónapja és 17 napja

nekem tetszenek a páncélozott jármüvek a játék is jo lehetröhögő smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 7 hónapja és 20 napja

Kipróbálnám de félek a gépem nem díjazná az ötletemröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja