Codename: STEAM - Bejelentve a Nintendo legújabb játéka!

2014. június 12.
1.8611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb megatonnás bejelentést sütött el a Nintendo csapata az idei E3-on, lévén egy tegnap esti előadáson a japánok leleplezték, hogy Codename: STEAM címmel készülődik a Fire Emblem, az Advance Wars és a Paper Mario fejlesztőiként elhíresült Intelligent Systems legújabb videojátéka.
Advertisement

A kizárólag 3DS-re érkező alkotás valamikor 2015-ben jelenhet majd meg, és stílusát tekintve egy igazi kavalkád lesz, hiszen vegyíti majd a körökre osztott stratégiákat a hátsónézetes akciójátékokkal, mindezt cell-shaded grafikával, steampunk elemekkel, a Silver Age képregények hatásában.

A Codename: STEAM Londonban játszódik majd, főhőse egy Henry Fleming névre hallgató emberke lesz, aki egymaga száll szembe egy rejtélyes invázióval, amelynek teremtményei - akiket H.P. Lovecraft művei ihletettek - a messzi űrből érkeztek a Földre.

Az XCOM-sorozattal komoly párhuzamot ápoló Codename: STEAM során külsőnézetes akciókat éppen úgy átélhetünk majd, mint taktikán alapuló körökre osztott pillanatokat, és bár szeretnénk, látnivalókat nem tudunk még bemutatni számotokra a kérdéses alkotás kapcsán.
Codename: STEAM címmel készülődik a Fire Emblem, az Advance Wars és a Paper Mario fejlesztőiként elhíresült Intelligent Systems legújabb videojátéka.'>
3 hozzászólás

Bvektor

10 éve, 7 hónapja és 10 napja

Elég érdekes így leírás alapján az biztos...

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 10 napja

totyak írta:
A körökre osztott stratégia már nem jól hangzik.
büfffffff

válasz erre

totyak

10 éve, 7 hónapja és 11 napja

A körökre osztott stratégia már nem jól hangzik.

válasz erre
Codename: STEAM
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2014
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja