Code Vein: fantasztikus lett a Bandai Namco vámpíros játékának első trailere

2017. május 03.
3.3161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco csapata bemutatta az első mozgóképet is Code Vein címmel már napokkal ezelőtt leleplezett vámpíros akció-szerepjátékról, amely első blikkre nem kevés hasonlóságot vonultat fel a nagyszerű Dark Souls-sorozattal.

Persze mindez csak egy elnagyolt hasonlat, hiszen a Revenant fajról, egyfajta vámpírszerű mutánsokról szóló játékban bár a hangulat erősen hasonlít a jól ismert szériára, ellenben maga a koncepció, vagy az anime-hatású megközelítés már nem teljesen, ugyanakkor ugyanolyan őrült és brutális ellenfelek, valamint taktikus ütközetek várnak benne ránk, mint a From Software sokak által kedvelt művében.

A legjobb az egészben, hogy az alábbi kedvcsináló jóvoltából már a gyakorlatban is megtekinthetjük mindezt, hiszen a látványos átvezetők mellett gameplay felvételek is megtekinthetők a látnivalón. A Code Vein valamikor jövőre érkezik, a fontosabb otthoni konzolokra.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

3 éve, 9 hónapja és 10 napja

Okké, hát, nekem kicsit sok benne az ismeretlen entitás, a sötétség, a szörnyekkel való küzdelem és a fantasy elemek. A többi tetszik

válasz erre

muki

3 éve, 9 hónapja és 10 napja

Ez nagyon királyul néz ki!

válasz erre

VaPe

3 éve, 9 hónapja és 10 napja

Hát a hangulat nagyon ott van az tény.

válasz erre
Code Vein
17.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljapetya1990 profiljaM.O.R.P.H. profilja