CoD: Black Ops - Annihilation DLC

2011. június 18.
2.5401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A hidegháború idején játszódó Call of Duty: Black Ops-hoz újabb DLC jelenik meg a napokban.

Az Annihilation névre keresztelt pályacsomag június 28-tól elérhető, exluzívan az Xbox Live-on és 1200 Microsoft pontba kerül majd. PSN-re és Steam-re valószínűleg augusztus elején jelenik meg a csomag. A fejlesztők célja többek között az volt, hogy az új pályák látványosak és érdekesek legyenek, ezért változatos helyszíneket találtak ki hozzájuk. Öt új térképet kapunk a játékhoz, lássuk hát őket részletesebben.

Hangar 18
Közepes méretű pálya, a központi helyszíne egy hangár az 51-es körzetben. Különféle taktikákra ad lehetőséget, egyaránt megtalálhatóak rajta szűk folyosók, de a sniperek számára is adott a lehetőség a rejtőzködésre.

Silo
Egy orosz rakétasiló építési területén járunk. A játék egyik legnagyobb pályájáról van szó, összetett folyosórendszerrel rendelkezik, a taktikusabb játékosoknak kedvez. Nem érdemes sokáig egy helyben maradnunk, a legtöbb helyszínre több szögből is be lehet látni.

Drive-in
Egy autós moziban csatázhatunk, a térkép viszonylag kicsi, középen nyílt terület található, körülötte pedig különböző épületek.

Hazard
Ez a térkép a snipereknek kedvez igazán, az egyik World At War térkép adta hozzá az ihletet. A távolsági fegyverrel rendelkezők előnyhöz jutnak, akinek nincs ilyenje, annak tanácsos a térkép szélén mozogni.

Shangri-La
Az előzőektől különbözően ez egy zombis pálya. Egy ókori város romjai között kell harcolnunk az élőhalottak seregeivel, miközben elkerüljük avgy épp használatba vesszük a csapdákat és szerkezeteket.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 1 napja

Shangri-La remélem kicsit jobb lesz mint a Call of Dead...ott valami hihetetlen amit lemüvelnek a zombik...

válasz erre

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 11 napja

Ezek jók lsznek!

válasz erre

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 11 napja

silo. abszolút a legjobb lesz.

válasz erre

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 11 napja

Shangri-La nagyon csábító!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja