Cloudy with a Chance of Meatballs: Megérkezett a kipróbálható verzió

2009. szeptember 21.
2.3681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Első ránézésre a Cloudy with a Chance of Meatballs név nagy valószínűséggel nem sokaknak mond valamit, pedig mögötte egy újabb animációs film húzódik meg, méghozzá egyenesen a Sony Pictures műhelyéből.

A jó szokás szerint pedig az ilyen és az ehhez hasonló mesés filmek esetében ki van adva a lecke egyes fejlesztőcsapatoknak, hogy újabb és újabb rókabőr lehúzása végett, egy teljesen középkategóriás, minden platformot érintő játékot készítsenek. A feladat most a UbiSoft Shanghai-ra esett, akik ugyan saját projekteket jól, de adaptációkat kifejezetten rosszul képesek elkészíteni.

Ebből kiindulva ne is várjunk túl sokat a Cloudy with a Chance of Meatballs játéktól, amely eredetije, vagyis az egész estés animációs film kis hazánkban elméletileg a Derült égből fasírt címmel fog napvilágot látni, és egy olyan ifjú feltalálótól fog szólni, akinek találmányai ugyan ötletesek, de nem biztos, hogy rajta kívül más is értékeli őket. Egy napon azonban sikerül neki valami forradalmit alkotnia, hiszen rájön, hogyan is lehet a vízből ételt varázsolni, így eső helyett "fasírt" hull majd az égből is.

Az elragadó, ám kissé klisésnek tűnő történet játékban mondhatni még borzalmasabb lesz, hiszen a szokásos, megyünk, ugrálunk, gyűjtögetünk és jól érezzük magunkat ördögi körből nem fog kiszakadni a projekt, ami valahol nem is baj, hiszen az alkotás célja az lesz, hogy a játékos fanatikusok ismét átélhessék a mozivásznon látottakat. Ha szeretnéd már most kipróbálni magad is az ifjú tudós kalandjait, van számodra egy jó hírünk, hiszen az illetékesek napvilágra hozták a játék demóját, amelyet az alábbi linkre kattintva tölthetsz le. Ha szereted az adaptációkat, ezt se hagyd ki!

Cloudy with a Chance of Meatballs demó
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja