Cliffy B szerint hiba volt PS4-es címet csinálni a Lawbreakers-ből, Xbox One-ra kellett volna kiadni

2020. május 20.
10.1191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagyot bukott anno Cliff Bleszinski, avagy Cliffy B ígéretes lövöldéje, a LawBreakers, ami több dolognak is köszönhető volt, például az akkor már túlszaturált piacnak, ellenben most a direktor felhozott egy újabb érvet, ami szerinte probléma volt.

A Twitterén tett közzé egy bejegyzést szinte a semmiből, miszerint úgy gondolja, hogy hiba volt a LawBreakers-t PS4-re kiadni, helyette Xbox One-ra kellett volna kiadniuk. Később egy választweetben kis kontextust adott is: azt vallja, hogy az Xboxos Gears of War-rajongótábor szívesen ugrott volna át az új játékára, akik az évek során összegyűltek a platformon.

A limitált erőforrások azonban meggátolták, hogy mindkét felületre ki tudják adni a szoftvert, valamint nagyobb felhasználói bázisa is volt a PlayStationnek, úgyhogy végül a Sony masinája tették le a voksukat.

LawBreakers, ami több dolognak is köszönhető volt, például az akkor már túlszaturált piacnak, ellenben most a direktor felhozott egy újabb érvet, ami szerinte probléma volt.'>
4 hozzászólás

muki

4 éve, 3 hónapja és 2 napja

Az esetleg nem jutott eszébe hogy szimplán **** produktumot tett le az asztalra? röhögő smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 3 hónapja és 2 napja

Ez kár késő bánat.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nagyon cuki, hogy újabb indokot talált miért bukott meg, de lehet ideje lenne szembenézni azzal, hogy a játék volt egy mistake. Senki nem akarta ezt venni az Overwatch helyett, a Paladins meg ingyen van ugye... Nem csak PC-n és PS4-en, hanem Xboxon is. Xboxon se vették volna többen, maximum bekerült volna a Microsoft game pass rendszerébe és így leszedik páran. Szó sincs róla, hogy rossz játék lett volna, és ezért sem tud beletörődni a bukásba, de attól még nem volt egy vonzó játék és instant réteg cucc lett már a megjelenéskor. A MudRunner új része, a SnowRunner nagyobb visszhangot kelt, pedig az annyiról szól, hogy 1-es fokozatban dagonyázol a sárban/hóban, de az egy érdekes játék.

válasz erre

marco

4 éve, 3 hónapja és 2 napja

Illetve a hitvány mennyiségű exkluzív miatt örültek volna ha jön valami, inkább ez a valódi ok. Ott ez jó játék lett volna, PS4-en meg csak egy játék a sok közül, ami ráadásul nem is egy nagy vasziszdasz.

válasz erre
LawBreakers
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja