Cliff Bleszinski a gyenge LawBreakers eladásokról: ez maraton, nem sprint!

2017. augusztus 14.
3.9821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár mi már a bejelentéskor megmondtuk, hogy Cliff Bleszinski azért sokkal jobbat is ki tudna préselni magából a LawBreakers-nél, de az első eredmények minket igazoltak, a Steam statisztikái szerint ugyanis elképesztően gyötrelmes a játék indulása.

Hogy legyen összehasonlítási alapotok, a LawBreakers átlagosan 1500 embert tud megmozdítani a szervereken az említett disztribúció adatai alapján, ami még a csúfosan megbukott Battleborn-nál is sokkal rosszabb indítás.

Bár a játék a kritikusok szerint rendben van, a rajongók azonban nem akarják kajálni, és Cliff Bleszinski ezzel kapcsolatban az Eurogamer magazin munkatársainak egy interjúban elmondta, hogy őt ez az egész nem aggasztja, mert ez egy maraton, és nem sprint - utalva ezzel arra, hogy hosszútávon gondolkozik.

CliffyB szerint egyébiránt sokkal jobb, ha egy játékba aprólékosan szeretnek bele az emberek, mintha valami gyorsan beüt, aztán apránként elül, példaként pedig felhozta a League of Legends-et, amely egy Warcraft 3 modból nőtte ki magát.
LawBreakers-nél, de az első eredmények minket igazoltak, a Steam statisztikái szerint ugyanis elképesztően gyötrelmes a játék indulása.'>
2 hozzászólás

Hentes

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Az emberek nem szeretik az ész nélkül rohangálós ****okat. Itt a bizonyíték.

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Nekem elejétől fogva nem tetszett, de nem gondoltam, hogy a többségnek sem fog. Manapság pont az ilyen ugrok-futok-lövök játékok a menők.

válasz erre
LawBreakers
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja