Claude Giroux szerepel majd az NHL 13 borítóján

2012. június 26.
1.7701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az EA Sports nagyon helyesen a rajongókra bízta az idei évadban az NHL 13 frontborítójára kerülő játékos megválasztását, amely a jelenlegi NHL sportolók legnagyobb nevei között dőlt el.

A szavazás keretein belül igencsak komoly csata alakult ki az úgynevezett sztárjátékosok között, de a szavazást előkelő helyen Claude Giroux nyerte el, aki a Philadelphia Flyers egyik játékosa, és a tervek szerint az ő arcképét láthatjuk majd - természetesen teljes "harci" díszben - az alkotás borítóján.

Claude Girox egyébiránt a Nashwille Predators egyik legendás gólszerzőjével, Pekka Rinne-vel küzdött leginkább az első helyért a szavazás során, de a rajongók úgy döntöttek, hogy Claude jobban megérdemli ezt az egyértelmű megtiszteltetést.

Az NHL-sorozat - aki valamilyen különös okból nem ismerné - a FIFA-széria jégkorongos másának is tekinthető, amely az éppen aktuális NHL évad legfrissebb történéseit hivatott feldolgozni a rajongók számára.

A legújabb FIFA epizóddal egyetemben így az NHL 13 is az ősz folyamán fog felkerülni a boltok polcaira, méghozzá szeptember magasságában, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.
NHL 13 frontborítójára kerülő játékos megválasztását, amely a jelenlegi NHL sportolók legnagyobb nevei között dőlt el.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 10 napja

Nagyon várós. Legalább 5 évet kihagytam vele én is.

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 10 napja

Fu régen mennyit játszottunk ezzel az egyik haveromnál. Lehet újra rákattanok.mosolygó smiley

válasz erre
NHL 13
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja