Clash of the Titans: Megérkezett a bemutatkozó trailer

2010. április 07.
2.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha minden a tervek szerint alakul, akkor már a jövő héten megtekinthető lesz a sokak által már most kasszasikerként elkönyvelt Titánok Harca mozifilm, amely sorstársaihoz hasonlóan meg lesz támogatva egy szép kis játékadaptációval is.

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, most sem várjuk fülig érő szájjal ezt a változatot, hiába áll a projekt mögött fejlesztőcsapatként a Game Republic, kiadóként pedig a Namco Bandai. A játékhoz elkészült első trailer azonban könnyen megváltoztathatja a kialakult negatív képet...

A kizárólag konzolokra érkező Clash of the Titans ugyanis egy olyan debütáló trailert kapott, amelyet megtekintve egy kaszabolós, valahol a God of War-sorozat nyomdokain haladó, hátsó nézetes akciójáték képe tárulhat elénk, amelyből - ha az kellő minőséggel párosul - sosem elég. A film alapkoncepcióját ismerők tudják, hogy az egy videojáték táptalajaként is kiválóan szolgálhatna, ám, hogy ezzel mennyire tudnak majd élni a fejlesztők, ez csak rajtuk múlik. Mi reméljük, hogy nem baltázzák el, ha te is szeretnél beleszeretni, íme a debütáló mozgókép:

#tv#
1 hozzászólás

popapa

15 éve, 3 hónapja és 8 napja

Tetszik! Kíváncsi vagyok milyen a megvalósítás?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja