Civilization V: Exkluzív Steames kiadás, sok-sok extrával

2010. május 07.
1.6311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Games csapatának hivatalos bejelentése szerint jól jár majd, aki Steamen vásárolja meg saját Civilization V példányát, hiszen a digitális formátum most sok-sok extrát ígér a fanatikusoknak, köszönhetően a frissen leleplezett Digital Deluxe Editionnek, amely csomag kizárólag a Valve rendszeréről lesz elérhető.

Ám most valóban megéri ezt a nem kézzel fogható formátumot választani, ugyanis az alapjáték mellett olyan bónuszokat kapunk majd, mint a játék zenéi, egy mélyreható színfalak mögé tekintő, illetve egy teljesen új kampány, a babilóniai civilizációval a középpontban.

Ne csüggedjenek azonban a dobozos változat szerelmesei sem, hiszen bár még nem lett bejelentve, biztosan lesz egy velős gyűjtői kiadása is a programnak, sőt, már mérget vehetünk rá, hogy a sima kézzel fogható verzió, illetve a digitális program megvásárlása esetén is kapni fogunk egy ajándék DLC csomagot, amely a Cradle of Civilization Map Pack: Mesopotamia nevet viseli, és beszédes címe már mindent elárul tartalmáról. Így tehát kijelenthető, hogy mindenki jól jár, azzal kapcsolatban viszont már sokaknak komoly ellenérzése lehet, hogy az illetékesek elárulták, Steamworks támogatással érkezik a PC-exkluzív Civilization V, amihez nem csak a rendszer saját DRM-je, hanem az achievement-rendszer is hozzátartozik. A játék idén ősszel várható a boltok polcaira!
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

Alig várom! A Civ 4-et agyon játszottam

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaBvektor profilja