Civilization IV: Colonization új képek

2008. augusztus 03.
6.1161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nemsokára megjelenik Sid Meier bácsi nagy sikerű Civilization IV sorozatának legújabb darabja.

Mint már egy korábbi hírben is kiderült, egy remake lesz csak. Sajnos... Annyit már megtudtunk, hogy a játék a végleges verzióban van ez úgy gondolom a képeken is látszik! Szintén újdonságnak számít, hogy nem csak a valamikori Colonization egy szebb grafikájúváltozatát kapjuk majd, hanem lesznek új dolgok is jócskán a játékban.

Kiderült, hogy lesznek új kampányok, új térképek és úgy alapjaiban meg lesz változtatva az egész játék. (Nézzük csak meg az utolsó képet, enyhén szép a víz effektus...) Egyre jobban úgy néz ki a dolog, hogy nem egy játékos lehúzó, pénztárcaszaggató game lesz. Valahol úgy érzem ez a korrekt, hiszen nem egy olyan remake-t tudnék mondani, ami szó szerint semmit nem ért az ég adta világon. Sid Meier viszont köztudott a játékosokért és a játékokért él és ez meg is látszik azon, amin rajta hagyja a kézjegyét. Aki játszott már a Civ sorozattal (vagy esetleg Europe Universalis-szal) és még nincs olyan öreg, hogy emlékezne a régi Colonization-re, annak ez kötelező darab lesz. Ha nem voltam elég meggyőző, akkor tessék megnézni a képeket. Ahogy szokták mondani, magukért beszélnek!


Civilization IV: Colonization új képek - 2. kép


Civilization IV: Colonization új képek - 3. kép


Civilization IV: Colonization új képek - 4. kép


Civilization IV: Colonization új képek - 5. kép

2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 7 napja

iszonyat jo ez a játékröhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 9 napja

Na én ezektől az uj dolgoktól félek éppen ma már alap standard hogy hogy designen javítunk a játékélmény rovására.szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja