Civilization V: Két DLC érkezik a jövő héten

2010. október 19.
3.5531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A 2K Games a mai napon bejelentette, hogy két DLC-t ad ki október 25-én a közelmúltban piacra dobott Civilization V produktumhoz.

Ettől még önmagában valószínűleg nem emelkedik meg világszerte a felhasználók pulzusszáma, azonban a kiegészítő csomagok közül az elsőhöz, azaz a Mongol Civilization and Scenario Pack-hoz ingyen és bérmentve hozzájuthatunk és a második miatt sem kell túl mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk, ugyanis öt dollárnak megfelelő összegért a Babylonian Civilization Pack is a miénk lehet.

A Mongol Civilization and Scenario Pack segítségével spontán időutazást tehetünk a mongol birodalom fénykorába, amikor Dzsingisz Kán megtette azt, amire felmenői korábban képtelenek voltak, a puszták egymásra acsarkodó törzseit vasszigorral egyesítve félelmetes és ütőképes hadsereget hozott létre, majd hatalmas területeket hódított meg, népek tucatjait igázva le, létrehozva így a történelem egyik legnagyobb birodalmát. A második rajtszámmal rendelkező versenyző a Babylonian Civilization Pack az egyik legősibb ismert civilizáció, a Babiloni Birodalom mindennapjaiba nyújt számunkra bepillantást, főként azokba az időkbe, amikor az élet mindennek nevezhető volt, csak éppen könnyűnek nem, hiszen egymást érték a perzsa és asszír betörések, szinte ellehetetlenítve a biztonságos kereskedelmet.


Civilization V: Két DLC érkezik a jövő héten - 2. kép

3 hozzászólás

Welar

10 éve, 9 hónapja és 16 napja

Én régen a "Panzer general-val játszottam sokat, de az más korban játszódik, és akkor elég jó játéknak tartottam.
Szerintem ezt is kipróbálom majd, hogy nosztalgiázzak

válasz erre

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 16 napja

Nagyon régen játszottam körökre osztott stratégiával. Lehet ezt meg kéne néznem...

válasz erre

totyak

10 éve, 9 hónapja és 16 napja

Ilyen játékhoz azért jó DLC-t készíteni, mert egyet leprogramozol, aztán a többit meg csak kopizni kell és új skin csinálni a figuráknak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljadarkomen profiljaBvektor profiljaManiac profiljamarco profilja