Civilization V: Két DLC érkezik a jövő héten

2010. október 19.
3.4971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A 2K Games a mai napon bejelentette, hogy két DLC-t ad ki október 25-én a közelmúltban piacra dobott Civilization V produktumhoz.
 

Ettől még önmagában valószínűleg nem emelkedik meg világszerte a felhasználók pulzusszáma, azonban a kiegészítő csomagok közül az elsőhöz, azaz a Mongol Civilization and Scenario Pack-hoz ingyen és bérmentve hozzájuthatunk és a második miatt sem kell túl mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk, ugyanis öt dollárnak megfelelő összegért a Babylonian Civilization Pack is a miénk lehet.

A Mongol Civilization and Scenario Pack segítségével spontán időutazást tehetünk a mongol birodalom fénykorába, amikor Dzsingisz Kán megtette azt, amire felmenői korábban képtelenek voltak, a puszták egymásra acsarkodó törzseit vasszigorral egyesítve félelmetes és ütőképes hadsereget hozott létre, majd hatalmas területeket hódított meg, népek tucatjait igázva le, létrehozva így a történelem egyik legnagyobb birodalmát. A második rajtszámmal rendelkező versenyző a Babylonian Civilization Pack az egyik legősibb ismert civilizáció, a Babiloni Birodalom mindennapjaiba nyújt számunkra bepillantást, főként azokba az időkbe, amikor az élet mindennek nevezhető volt, csak éppen könnyűnek nem, hiszen egymást érték a perzsa és asszír betörések, szinte ellehetetlenítve a biztonságos kereskedelmet.


Civilization V: Két DLC érkezik a jövő héten - 2. kép

3 hozzászólás

Welar

10 éve, 22 napja

Én régen a "Panzer general-val játszottam sokat, de az más korban játszódik, és akkor elég jó játéknak tartottam.
Szerintem ezt is kipróbálom majd, hogy nosztalgiázzak

válasz erre

Vendég

10 éve, 22 napja

Nagyon régen játszottam körökre osztott stratégiával. Lehet ezt meg kéne néznem...

válasz erre

totyak

10 éve, 22 napja

Ilyen játékhoz azért jó DLC-t készíteni, mert egyet leprogramozol, aztán a többit meg csak kopizni kell és új skin csinálni a figuráknak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profiljaWickedSick profiljaRobi022 profilja