Civilization V: Karácsony környékén érkezik a Mac-es verzió

2010. október 21.
2.8101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel szolgálhatunk a Mac tulajdonosok számára, ugyanis az Aspyr Media hivatalosan is bejelentette, hogy karácsony táján érkezik a Civilization V Mac-es verziója.

Egyelőre a program pontos kibocsájtási időpontjára még nem derült fény, de ami késik, nem múlik, ezért valószínűleg hamarosan nyilvánosságra hozzák ezt az információt is, de annyi már bizonyos, hogy a szeretet ünnepe környékén kerül a boltok polcaira az almás gépekre szánt változat.

A fejlesztőbrigád nem adott arról felvilágosítást, hogy a PC-s verzióhoz képest lesz -e valamiféle változás a Mac-es változatban, de előbb-utóbb erre is fény derül. A körökre osztott stratégiában az a feladatunk, hogy egyengessük a nemzetünket, új területeket foglaljunk el, emellett pedig ápolnunk kell a diplomáciai kapcsolatainkat. Az alkotásban az őskortól kezdve kell fokozatosan felépítenünk virágzó civilizációnkat, a végső cél az, hogy uralmunk alá vonjuk az egész világot, ehhez pedig számos lehetőség áll a rendelkezésünkre. A játék középpontjában a gazdaság, a diplomácia, a katonai hódítás, a taktika és a terjeszkedés áll.


Civilization V: Karácsony környékén érkezik a Mac-es verzió - 2. kép

2 hozzászólás

Welar

14 éve, 7 hónapja és 27 napja

Elég jól néz ki, ki is probálnám.

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 27 napja

Nocsak, egyre több játék érkezik a Mac-eseknek. Ennek örülök.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja