Civil Attack: Az új verzió rejtelmei

2010. május 05.
1.5711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Civil Attack nevet viselő klasszikus online startégiai böngészőjátéknak kiadták a legújabb verzióját, melyben új egységek, épületek és szolgáltatások kaptak helyet.

Ezen kívül a legfrissebb internetes technológiák bevezetése a produktumba jelentősen javítani fogja a sebességet, legalábbis ezt ígérik a fejlesztők. A hármas verzióban 20 mobil egység, 9 fix védekezés és 5 kémegység áll a rendelkezésünkre a hadjáratokban. A harci egységek mellett 23 különböző épület típus válik elérhetővé számunkra a szoftverben, hogy ezek segítségével felépíthessük a leendő birodalmunkat.

A hármas verzió fejlesztése során a felhasználók igényeit figyelembe véve alkották meg a készítők a produktum ezen változatát. A játékosok szempontjából jó hír, hogy a gazdasági szövetségben lévő cégek úgy döntöttek, hogy saját kasszájukkal támogatják majd a közös projektet, sőt közös megegyezéssel még egy küzdelemszimulátort is bele integráltak a böngészőjátékba. Ezentúl már a tábornokunkkal végre megvalósítható az is, hogy hatékony, egyénre szabott stratégiát kidolgozva, valósítsuk meg személyes céljainkat. További örömködésre ad okot az a tény, hogy az új verzióban gyakorlatilag alig-alig helyeztek el reklámfelületet, így még élvezetesebbé válik az egyébként is pörgős, gördülékeny játékmenet.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Dav2377 profiljaWickedSick profilja