Civil ruhás katonák kellenének az USA iskoláiba

2014. október 03.
2.0381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Dave Anthony, aki a Call of Duty: Black Ops és annak folytatását rendezte, nyilatkozata szerint az Egyesül Államoknak meg kellene fontolnia, hogy civil ruhás katonákat helyezzenek el az iskolákba, hogy jövőbeni támadásokat előzzenek meg.

A Future of Unknown Conflict fórumán, Anthony elmondta ugyanezek a katonák kereskedelmi repülőgépeken légi marsallként is működhetnének. Anthony ezt mondta Washington-ban, szerdán a Businessweek jelentése szerint:

A mostani invázió fenyegetése belülről jön. Képzeljük el egy iskolai tábornok fogalmát. Ezek a fickók olyan civil ruhás amerikai katonák lennének,akiknek feladata és felelőssége lenne az iskolák megvédése. Nem sétálnának terepszínű öltözékben, vállukon gépfegyverekkel. De fel lennének fegyverkezve és tennék a dolgukat fenyegetettség esetén.

Egy ilyen rendszer megengedné, hogy az amerikai osztagok segítsék csillapítani az ország biztonsági hiányosságait. Anthony hozzátette, szerinte egyet fognak érteni a tervével. Ám úgy gondolja a nyilvánosságnak nem fog tetszeni, mert kívülről rendőrállamnak látnák ezt a rendszert. Ám állítása szerint a nyilvános észleléssel kapcsolatos problémák könnyen megoldhatók. Úgy nézz ki tényleg az agyára mehet néhány embernek a sok háborús videojáték.
Call of Duty: Black Ops és annak folytatását rendezte, nyilatkozata szerint az Egyesül Államoknak meg kellene fontolnia, hogy civil ruhás katonákat helyezzenek el az iskolákba, hogy jövőbeni támadásokat előzzenek meg.'>
5 hozzászólás

kpal

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Ilyenkor ürülök hogy Nem USA lakos vagyok , ott minden új nap ajándéknak számít az életben . Annyi gyilkosság történik.

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Lehet nem kellene minden hülyének fegyvert adni és akkor nem lennének lövöldözések az iskolákban. Egyébként meg aki nagyon akarja, az így is, úgy is kijátssza a védelmet.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

zender

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Szerintem van benne ráció egyébként, nem olyan rossz ötlet ez.

válasz erre

VaPe

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Ez milyen beteg elképzelés... röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja