CityOne: Legyél te is polgármester

2010. május 04.
3.2701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A IBM nemrégiben a Las Vegas városában tartott Impact névre keresztelt szűk körű szakmai konferencián bejelentette, hogy a cég a közelmúltban belevágott egy rendhagyó stratégiai játék fejlesztésébe, amelynek a multinacionális vállalat a sokat sejtető CityOne címet adta.

A produktumban a felhasználók igen komoly betekintést nyerhetnek abba, hogy a valóságban mit is takar pontosan egy-egy nagyobb város menedzselése, hogyan és milyen ágazatokat kell fejleszteni ahhoz, hogy a munkanélküliségi ráta szinten tartása mellett a gazdasági növekedési mutatók is minél pozitívabbak maradjanak amellett, hogy a település lakossága is tökéletesen elégedett legyen tevékenységünkkel.

A szoftver a cég jelenlegi tervei alapján teljesen ingyenes, szabadon letölthető lesz a kiadását követően, így bárkinek lehetősége nyílik majd arra, hogy pár óra erejéig beleülhessen egy XXI. századi nagyváros főpolgármesteri székébe. A szállingózó hírek alapján maga a szoftver rendkívül összetett, bonyolult lesz, mivel szinte minden a való életben felmerülő, a városvezetést érintő problémát belevettek a fejlesztők a játékmenetbe, ezért nem csak a gazdasági növekedést kell szem előtt tartanunk, hanem kiemelten fontos szerep jut a produktumban az egészségügy fejlesztésének, a közoktatás szinten tartásának, az ivóvíz hálózat karban tartásának és minden egyéb fontos lakossági igény kielégítésének is.
2 hozzászólás

marco

15 éve, 2 hónapja és 8 napja

DNS írta:
És az mit kap, aki nullára szorítja le a munkanélküliségi rátát? A gazdasági növekedéssel együtt, természetesenmenő smiley
Az bizony kaphatna egy igazi várost!mosolygó smiley Mondjuk Budapestet...

válasz erre

DNS

15 éve, 2 hónapja és 8 napja

És az mit kap, aki nullára szorítja le a munkanélküliségi rátát? A gazdasági növekedéssel együtt, természetesenmenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja