City of Heroes: Hamarosan befut a Shades of Gray bővítmény

2010. július 11.
2.7601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az MMORPG-k piacán öldöklő küzdelem folyik, ám az korántsem igaz, hogy a World of Warcraft mellett másoknak ne lenne esélye a túlélésre.

Itt van például a City of Heroes, amely 2004 áprilisa óta, azaz bő 6 esztendeje boldogítja a játékosokat, rabolja el észrevétlenül szabad perceiket, pénztárcájuk tartalmát. Természetesen ahhoz, hogy a Paragon Studios és az NCsoft gyermeke még ma is jó egészségnek örvendjen, arra van szükség, hogy a készítők folyamatosan gyártsák az új tartalmakat, amelyek friss kihívásokkal, lehetőségekkel állítják szembe az előfizetőket.

Ennek a folyamatnak lesz az egyik mérföldköve az augusztus közepén érkező Going Rogue kiegészítő, amely egy nagyobb méretű, fizetős update szerepét fogja betölteni. Emellett a stúdió nem áll le a kisebb, ingyenes bővítmények gyártásával sem, amelyek legújabb tagját Shades of Graynek keresztelték el, és nagyjából a Going Rogue-gal egy időben fog megjelenni. Ebben a játékosok megkapják a Cathedral of Pain Trial módosított változatát, egy tipprendszert, kosztümöket, jelvényeket, egyesített aukciós házat, valamint a szuperhősök és szupergonoszok közötti kereskedelmet. Ezek közül a tipprendszer tűnik a legérdekesebb újításnak, ugyanis lehetővé teszi a küldetések megtalálásának újfajta módját, méghozzá úgy, hogy a játék során a 20. szintnél tapasztaltabb ellenfelek jegyzeteket, tippeket dobálhatnak el, amelyek missziókat nyitnak meg.
1 hozzászólás

marco

14 éve, 11 hónapja és 15 napja

Még mindig nem vonz az mmorpg. Bármit kitalálhatnak...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja