Cipher Complex: Továbbra is termelésben

2008. június 19.
1.9071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az amerikai illetőségű Edge Of Reality (Tony Hawk's Pro Skater sorozat - N64, Pitfall: The Lost Expedition) fejlesztő stúdió gondolt egy nagyot és úgy döntött, hogy végre elkészíti saját játékát, a Cipher Complex-et.

Tudvalévő, hogy az Edge Of Reality gyakorlatilag csak liszenszelt anyagokon dolgozott, saját kezűleg alapított brand-je nem volt. Tartottunk attól, hogy a Cipher Complex is fűbe harapott, mert néma csand és hullaszag uralja a tájat a cím körül.

Félelmeink nem igazolódtak be, legnagyobb meglepetésünkre a játék továbbra is fejlesztés alatt áll PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a stúdió bevallása szerint. A Cipher Complex egy lopakodós, akció játéknak készül, amely több ponton is forradalmasítani kívánja a műfajt. Hogy milyen sikerrel teszi, azt egyelőre nem tudni. Az Edge Of Reality, külföldi kollégáinknak csak annyit felelt érdeklődő felkeresésükre, hogy továbbra termelésben van a játék, de sokat nem árulhatnak el róla.

Tavaly felkereste őket egy meg nem nevezett, rangos kiadó, azóta médiacsend uralkodik, jelenleg nem hozhatnak nyilvánosságra híreket, újdonságokat a Cipher Complex-szel kapcsolatban. Annyi baj legyen. Nekünk már az is újdonság, hogy megbizonyosodhatunk arról, a játék nem a sülyesztő fenekén tölti méltatlan, életfogytig tartó büntetését, hanem továb csinosodik, immáron negyedik esztendeje. Várható megjelenésről nem tudunk.

Bízunk benne, hogy megtörik a csendet hamarosan és többet is megtudhatunk a remeknek ígérkező, lopakodós akcióról. Ha még nem volt szerencséd korábban a Cipher Complex-hez, akkor illő volna pótolni, amit itt helyben meg is ejthetsz. Érdemes lesz figyelni rá, mert valóban ütősnek látszik.


Cipher Complex: Továbbra is termelésben - 2. kép


Cipher Complex: Továbbra is termelésben - 3. kép


Cipher Complex: Továbbra is termelésben - 4. kép


Cipher Complex: Továbbra is termelésben - 5. kép


Cipher Complex: Továbbra is termelésben - 6. kép


Cipher Complex: Továbbra is termelésben - 7. kép


Cipher Complex: Továbbra is termelésben - 8. kép


Cipher Complex: Továbbra is termelésben - 9. kép


Cipher Complex: Továbbra is termelésben - 10. kép


Cipher Complex: Továbbra is termelésben - 11. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja