Címet váltott a Guitar Hero: Greatest Hits

2009. április 04.
1.7711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Activision hihetetlenül népszerű ritmusjáték sorozata hamarosan újabb mellékszállal bővül, júniusban érkezik egy válogatás korong az eddig megjelent részek zenei kínálatából összemazsolázgatva a felhozatalt, mester kópia minőségben.

A kompilációt Guitar Hero: Greatest Hits címen vártuk, ám úgy tűnik, hogy a kiadó nem volt elégedett a bejelentett elnevezéssel, ezért megváltoztatta azt, Guitar Hero: Smash Hits-re.

A címváltás az Észak-Amerikai verziót már biztosan érinti, és minden bizonnyal az európait is fogja. Több kiskereskedelmi egység weblapján az új címmel ellátott borító szerepel. A sorban a negyedik spin-offot, a Beenox csapat hozza tető alá, megjelenése pedig júniusra van időzítve, PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo Wii, valamint Xbox 360 platformokon. A korongon összesen negyvennyolc track-et találunk majd, amelyek mindegyikét ismerhetjük már a korábbi epizódokból, a készítők ezúttal viszont a mester kópiákkal dolgoznak a minőség megtartásának okán. Megjelent az átcímezett játék hivatalos borítója, íme, vessetek rá egy pillantást.


Címet váltott a Guitar Hero: Greatest Hits - 3. kép


Címet váltott a Guitar Hero: Greatest Hits - 4. kép


Címet váltott a Guitar Hero: Greatest Hits - 5. kép


Címet váltott a Guitar Hero: Greatest Hits - 6. kép


Címet váltott a Guitar Hero: Greatest Hits - 7. kép


Címet váltott a Guitar Hero: Greatest Hits - 8. kép

1 hozzászólás

Rambo

12 éve, 2 hónapja és 27 napja

Ez a Greatest Hits (vagyis Smash Hits) akkora bőrlehúzás, hogy az már fáj. Még a Metallica-nál, meg az Aerosmith-nél is nagyobb. *szigorúan magánvélemény*

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaDamdomdam profiljaWickedSick profiljasmadi1968 profiljapityuska profiljarDAVE profilja