Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena: Irány a süllyesztő?

2009. május 18.
1.9721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena már biztos, hogy nem fogja elnyerni a világ leggyorsabban fogyó játéka címet, legalábbis friss információink szerint semmiképpen, hiszen mindössze 100.000 példányban fogyott a megjelenéstől számított első hónapban, ami nem nevezhető éppenséggel soknak.

Ha ehhez még hozzávesszük, hogy mindhárom platform eladási eredményeiről beszélünk, akkor nem csak a rajongók, de Vin Diesel bácsi mosolya sem lehet őszinte, hiszen még az NDP áprilisi tízes listájára sem tudott felkerülni a játék.

Az adatok egyébiránt a tengerentúlról származnak, tehát Európában és a világ más részein bármi megtörténhet, de a világot már nem válthatja meg, köszönhető ez elsősorban talán annak, hogy elég durva DRM került a játék alá, valamint akinek már megvan az Escape from Butcher Bay, az sok újdonságot nem fog találni az Assault on Dark Athena betöltése után sem. Hogy miért? Mert a Starbreeze Studios az első epizód egy kicsit ránc felvarrt és apróságokkal kibővített változatát dobozolta be újra a rajongóknak.

Ha valaki arra a kérdésre keresi a választ, hogy miért lepődünk meg a játék ennyire alacsony kereslete miatt, annak mindenképpen tudnia kell, hogy a mögötte álló illetékesek komoly összegeket, na meg rengeteg munkát is fektettek a projektbe, amitől az előzetesek alapján sem ezt várták. Később minden kiderül, ha most még nem robbantott, később akár hegyeket is megmozgathat...
3 hozzászólás

Lac

16 éve, 1 hónapja és 23 napja

Meg is van... hogy mennyire el lehet vágni ezzel a játékot... Bár szerintem ez csak egy kifogás azért, hogy miért letölti az ember, nem megveszi.. a DRM-re leeht fogniszomorú smiley

válasz erre

Maniac

16 éve, 1 hónapja és 24 napja

A szokásos DRM komplikáció, keress majd vissza oldalon, anno kihíreztem! kacsintó smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 1 hónapja és 24 napja

Ez sajnálatos tény, bár igaz, hogy egy HD textúra pakkért az ember nem szokott kiadni 8000 ft-t... Ettől függetlenül ha eljön az idő egy példányra tuti rárabolokröhögő smiley Viszont fel tudna valaki világosítani a játék DRM-jéről? Mennyire durva, vagy miből áll?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja