Christina Aguilera, a sérült kéz és a Nintendo Wii esete

2009. július 17.
20.0351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A szépséges, aranytorkú énekesnő, - olyan slágerek előadója, mint a Beautiful, a Dirrty, vagy a Genie in a Bottle - lesérült a Nintendo Wii-jének és letaglózó vehemenciájának hála.

A balesethez szükséges körülméyneket egy asztali lámpa tette izgalmasabbá, ugyanis Christina kedvenc konzolján való teniszezés közben egyszerűen leverte azt a helyéről, ami elegendő volt ahhoz, hogy kisebb sérüléseket okozzon az imádott tinibálvány kacsóján.

Christina immáron másfél éve tetszeleg az anyuka szerepében, így alakjának, valamint kondíciójának karban tartásához elengedhetetlen a mozgás, erre pedig kiváló alkalmat biztosít a Nintendo konzolja. Christina Aguilera szereti a Nintendo Wii-t és amint az kiderült, veszíteni viszont annál kevésbé. Az énekes szupersztár olyannyira belefeledkezett egy teniszes játék hevébe, hogy nagy rohanásában lejjebb legyezett egy asztali lámpát, amely kisebb horzsolásokat eredményezett a kezén. Ó jajj, reméljük hogy gipszbe azért nem kell rakni. Semmi komoly, de ahogy a konzolos világ bulvárként felkapta, az valami hihetetlen. Mi lesz vajon legközelebb? Összeakad a rezgős kontroller az intim piercing-jével? Adja Isten, kell a móka.


Christina Aguilera, a sérült kéz és a Nintendo Wii esete - 2. kép



4 hozzászólás

Raiden

16 éve, 13 napja

Nincs mit tenni,5 pont..Az utolsó előtti mondatért pedig 10...röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 13 napja

marco írta:
5 pont.mosolygó smiley
A kép miatt? röhögő smiley Köszi, Manyek. nyelvnyújtó smiley A ****kazmus helyett inkább az orgazmus gyakorlása lenne indokolt a hölgy esetében, a képet segítségnek szántam. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

marco

16 éve, 13 napja

5 pont.mosolygó smiley

válasz erre

Maniac

16 éve, 13 napja

Ezt a ****kazmust öccsééém!mosolygó smiley Futu, nagyon tudsz!röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Christina Aguilera - Christina Aguilera

Christina Aguilera - Christina Aguilera

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja