Chris Taylor a Total Annihilation folytatásáról beszélt

2013. október 08.
2.0901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Total Annihilation-t nem kell nagyon bemutatni az RTS stílus szerelmeseinek, ám sajnos 1997-es megjelenése óta nem kaptunk folytatást hozzá, pedig a rajongók mindent megtennének érte, de szerencsére úgy tűnik mégis formálódik valami.

Anno a Cavedog Entertainment, Chris Taylor vezetésével készítette el a Total Annihilation-t. Chris Taylor ekkor új stúdiót alapított, mely a Gas Powered Games lett, melyet mint ismeretes a Wargaming vásárolt fel.

A Total Annihilation jogai a Cavedog Entertainment bezárása után az Infogrames-hez került, mely későbbiekben felvette az Atari nevet, ám nemrégiben az Atari csődje miatt a jogokat a Wargaming vette meg, tehát az alkotó és műve újra egymásra talált.

Tudjuk, hogy Chris Taylor és csapata valami nagyon dolgoznak, de arról, hogy pontosan mi is ez, még nincs információnk.

Néhány nappal ezelőtt CnC-Inside nevezetű német oldal készített egy interjút Chris Taylor-al, aki elmondta, hogy szomorú amiatt, hogy a Supreme Commander jogai nem lehetnek nála (ez jelenleg a Square Enix-nél van), hiszen ezzel együtt egy kis darab meghalt benne.

Az érdekesség az interjú második felében van, hiszen abban a Total Annihilation-ről esett szó, illetve az új projekten.

Elmondása szerint jelenleg még nem lehet és nem áll készen arra, hogy bármit is mondjon róla, de mindenkit biztat arra, hogy engedjék el a fantáziájukat annak ellenére, hogy semmit nem tudnak a játékról.

Ezzel a kijelentéssel sem kerültünk közelebb, ám az mindenképpen reményre ad okot, hogy a Total Annihilation-t és az új projektet egy helyen említette Chris Taylor.
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Amikor ez a játék megjelent én még PC közelében sem voltam. Nagyon dúrva.

válasz erre

kpal

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

csak jó legyen

válasz erre

juhaszandor

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Nem mondhat semmit, akkor valószínűleg, azt készítik

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljaImperator profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaEAG1 profiljalaniatusproduction profiljaWickedSick profiljaGargameth profiljakylx profilja