Chris Avellone egy újabb Fallout-játékot készít?

2017. október 06.
3.5381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Chris Avellone egy igazi legenda, aki annak idején az Interplay égisze alatt vált ismertté főként a Fallout 2 miatt, de mi személy szerint a Planescape: Torment okán zártuk a szívünkbe a nevét.
 

Emberünk megjárta már az Obsidian Entertainmentet is - konkrétan segített a stúdió elindításában - mostanság pedig a Larian Studios kötelékében dolgozik, de a legfrissebb hírek szerint nem zárható ki, hogy emberünk visszatér gyökereihez.

Történt ugyanis a minap, hogy Chris Avellone privát Facebook oldalán lecserélte profilképét, méghozzá egy olyan fotóra, amelyen Vault Boy, a Fallout-sorozat ikonikus figurája, egy pálcikaember - a feltételezések szerint Chris -, valamint egy szívhez szóló üzenet látható, amely így szól: "Nagyon hiányoztál!"

Chris Avellone egy újabb Fallout-játékot készít? - 2. kép

Bár a kép alapján lehet, hogy semmire sem kellene gondolnunk, de ha lehet egy kicsit élénk a fantáziánk, akkor azt mondanánk, hogy Chris valami úton-módon egy újabb Fallout-játék munkálataiba kezdett. Legalábbis nagyon tudnánk örülni ennek...
2 hozzászólás

VaPe

3 éve, 10 hónapja és 3 napja

Azt hiszem ennek sokan örülnénk.

válasz erre

totyak

3 éve, 10 hónapja és 3 napja

Ilyen képek nem szoktak csak úgy kikerülni, de persze az is lehet a háttérben, hogy ő szeretne új Fallout játékot készíteni és így jelzi ebbéli szándékát a döntéshozók felé.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja