Cherry MX Speed Silver kapcsolót kapott a G.Skill új billentyűzete

2016. november 19.
4.1191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A G.Skill főként a memóriamoduljairól ismert itthon, ugyanakkor az elmúlt években óriási lehetőséget láttak meg a játékosoknak szánt perifériákban, így meglehetősen nagy számban érkeznek az újdonságok.

A G.Skill RIPJAWS KM570-ről néhány hete számoltunk be nektek, ám a korábbi bejelentés után nem sokkal egy újabb változatra is fény derült. Akkor úgy tűnt, hogy "csak" piros, barna és kék Cherry MX kapcsolókkal kerül piacra, nemrég azonban bejelentették a Cherry MX Speed Silver kapcsolós modellt.

A viszonylag új Cherry fejlesztés nevéből adódóan még gyorsabb gépelést tesz lehetővé, hiszem az átlagos 2mm-es út helyett csak 1,2mm-t tesz meg, miközben a kapcsoló mindössze 45 grammos. A bejelentés azért érdekes, mert egy ideig a Corsair rendelkezett a kizárólagos jogokkal, a jelek szerint ennek vége, így több rivális is előállhat Cherry MX Speed Silver kapcsolós billentyűzettel.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 19 napja

Hát akkor ez nekem való ha gyorsabban tudok tőle gépelni. röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 20 napja

Biztos igazad van petike737, elnézést érte, de mégis olyan nevetségesen hangzik, hogy gyorsabb gépelést eredményez a kisebb kapcsolóút röhögő smiley Mintha az annyira fontos lenne egy "gamer" billentyűzetnél.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja