Cherry MX Red kapcsolókkal érkezik a Corsair új billentyűzete

2017. június 01.
4.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az elmúlt pár évben gombaszámra növekedett a gamer perifériákkal is foglalkozó vállalatok száma, a piacon pedig hatalmas verseny alakult ki a játékosok kegyeiért, miközben több terméknél is szinte azonos felszereltségről beszélhetünk.

A billentyűzetek piacán például csak kevesen tudnak valóban egyedit alkotni, hiszen néhány márka kivételével, a komolyabb termékek esetében szinte mindenki a Cherry MX vagy a Kailh kapcsolók mellett teszi le a voksát. Nemrég a Corsair mutatta be legújabb fejlesztését, mely a K68 nevet viseli és Cherry MX Red mechanikus kapcsolókat kapott.

Az egyszerű dizájn mellé "csak" vörös LED világítás jár, így ez a modell nem úszik majd az RGB skála színeiben. Az IP32-es minősítést is kiemelték, pedig ez csak inkább azt jelenti, hogy néhány csepp víztől nem lesz baja, de a medencéhez azért ne vigyük.

Természetesen macro lehetőségek is vannak, programozhatóak a gombok és minden leütést megjegyez, majd pedig végrehajt a billentyűzet. A 90 eurós ár nem kevés, de a komolyabb Cherry MX-es mezőnyben bizony egyáltalán nem vészes.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nem rossz, de még mindig olyan kategória ez ami én nem költök billentyűzetre!

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 21 napja

Ennyi pénzért még egy alumínium ház belefért volna. Attól valahogy minőségibbnek tűnik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja