Champions Online: Túl az 1 millió karakteren

2009. október 31.
2.1961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Atari szeptember 1-én indította útjára a Cryptic Studios által kimunkált Champions Online-t, amely elé két célt tűzött ki: a szuperhősös MMORPG-k trónjának megszerzését, illetve minél nagyobb szelet kihasítását a piacból.

A kiadó jelentése szerint egészen jól haladnak a megvalósítás felé, ugyanis örömmel osztották meg a világgal, hogy sikerült maguk mögött hagyniuk az első komolyabb mérföldkövet, azaz az 1 millió elkészült, harcba vezényelt szuperhőst. Fontos kiemelni, hogy nem előfizetőből van ennyi, hanem a játékosok által kreált karakterekből, értelemszerűen a két érték nem ugyanannyi, ennek ellenére méltán lehetnek büszkék magukra a fejlesztőcsapat tagjai.

Várhatóan ez a szám jelentősen megugrik a napokban, hiszen - ahogy már beszámoltunk róla - Halloween alkalmából ingyenes hétvégét (október 30. és november 2. között) tartanak a Champions Online világában, azaz bárki szabadon kipróbálhatja a hősi lét gyönyöreit. További ösztönző erő lehet a minap érkezett Blood Moon expanzió is, amely élőhalott hordák sokaságával csábítja a játékosokat. Erre épül egy speciális esemény, a Blood Moon Halloween, amely egy Takofanes nevű illető és élőhalott házi kedvencei ellen vezeti a gamereket. Ez csak limitált ideig, az ünnepre való tekintettel kap helyet a programban, így érdemes minél előbb bezsákolni a gonosz bácsi fejét.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja