Champions Online: Ingyenes hétvége következik

2009. október 26.
1.6671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az MMO játékok többsége ünnepel, hiszen közeleg a Halloween, amelynek egyes ilyen stílusú alkotásokban már-már komoly hagyománya van.

Ezt pedig a friss programok többsége is szeretné rendszeresíteni, köztük például a Cryptic Studios által összetákolt, és nagyon szép eredményekkel büszkélkedő Champions Online is, amely nem csak a - főként tengerentúlon - hatalmas mulatságokkal kecsegtető Halloween-t, hanem az első expanziójának a megjelenését is szeretné egy kicsit "megtáncoltatni" a rajongókkal.

A Blood Moon kiegészítő ugyanis éppen a holnapi nap folyamán lát napvilágot, tele zombikkal, múmiákkal és élőhalottakkal, amely a Halloween közeledtével éppen kapóra is jön, hiszen illik a koncepcióba, nem mellesleg pedig duplán lehet vigadni miatta. Sőt, az illetékesek gondoskodtak a tripla örömködésről, hiszen friss bejelentéseik szerint az előttünk álló hétvégén teljesen ingyen próbálhatjuk majd ki, hogy milyen érzés szuperhősnek lenni. Természetesen az akció csak és kizárólag azokra vonatkozik, akik eddig ódzkodtak az előfizetéstől, és szeretnék végre kipróbálni a Champions Online-t, hogy örök szerelmet esküdjenek a szuperhőséletnek.

A promóció egészen pontosan pénteken, azaz október 30-án kezdődik, és november 2-án ér véget. Bővebb információk, kliens letöltés és regisztráció az alábbi linken.

Champions Online hivatalos honlap

1 hozzászólás

valko2

15 éve, 8 hónapja és 25 napja

innyér? zsír, akkor letöltöm röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja