Champions Online: Így készül egy karakter

2009. július 10.
2.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szeptember első napján végre mindenki kipróbálhatja, hogy milyen az élet egy szuperhős bőrében, hiszen érkezik a Cryptic Studios műhelyében formálódott, és sok-sok csúszást megélt Champions Online, ami egy olyan MMORPG lesz a hatalmas felhozatalban, ahol szuperhősöket alakíthatunk, felvehetjük kívülre alsónadrágunk, és magunkra aggathatunk egy hatalmas rakás különleges képességet.

A mai napon pedig egy olyan videó érkezett erről a különlegességről, amelyben a fejlesztőcsapat egyik illetékese (Bill Roper) bemutatja, hogyan is készül egy karakter.

Természetesen más apróság is elhangzik a kis mozgóanyagon, ahol futás közben is megcsodálhatjuk az alkotást, és ha esetleg megtetszett volna a látvány, ne kapj sírógörcsöt, hiszen a végleges verzióra csak szeptemberig kell várni, míg a nyílt béta tesztre egészen augusztusig, ami már szinte itt van a nyakunkon. Ha egyéb információra, netalántán további képekre, videókra lennél kíváncsi a játékról, akkor is jó helyen jársz, hiszen oldalunkon visszakeresve több keresési találatra is illik a fenti személyleírás, szóval bátran indulj kutakodni, de előbb ne hagyd ki a friss videót.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaDNS profiljamarco profiljagery1113 profiljaKrissK profiljaGargameth profilja