Champions Online: gamescom 2009 trailer

2009. augusztus 23.
2.5591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kívül hordják alsónadrágjaikat, arcpirítóan feszülő ruhát vesznek fel, a lepedőjük végét valamiért betűrik a pulóverjük alá, idióta jeleket festenek magukra, és van minimum egy olyan tulajdonságuk, amiért felnéz rájuk az átlag ember.

Viccesen néznek ki, mégis szuperhősök, akik ráadásul hamarosan egy masszívan többjátékos alkotásban, avagy egy MMO-ban fognak újra megelevenedni előttünk. Ez lesz a Cryptic Studios által gondozott Champions Online, mely programnak a legegyszerűbb definíciója csak annyi: szuperhősős MMO.

A szerencsések ugyan már kívül belül ismerhetik az alkotást, hiszen néhány napja már javában tart a nyílt béta teszt, amelyet szeptember első napján a végleges játék elindulása koronáz meg. Aki volt olyan szerencsés, hogy a nyílt bétát kipróbálta, az nyilván tudja, mekkora élmény szuperhősnek lenni, akinek viszont még "nem térkép e táj", az nagyon gyorsan nézze meg a Champions Online-t a gamescom 2009-en népszerűsítő trailert, ahol a karaktergenerálás sokszínűségétől kezdve a harcokig, egy gyorstalpalót kapunk a játék illetékeseitől. Lássuk a mozgóanyagot:

#tv#

nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja