Champions Online: Visszatekintés az elmúlt 15 hónap eseményeire

2010. december 16.
2.3231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hírrel szolgálhatunk a Champions Online fanatikusai számára, ugyanis a szuperhősös rendszeren alapuló matéria nemrégiben ünnepelte 15 hónapos fennállását, amely akárhogy is nézzük nem semmi a hasonló jellegű alkotásokkal telepakolt, túltelített MMO piacon, amely rekord sebességgel egymás után likvidálja az olyan szoftvereket, amelyek valamilyen okból kifolyólag középtávon életképtelennek bizonyulnak.

Mostanság egyre inkább úgy tűnik, hogy a rosszabb és jobb napokat egyaránt megélt, szuperhősöket felvonultató játék, az Atari kiadó kitartásának és a Cryptic Studios kreativitásának köszönhetően jó időre megmenekült a megsemmisüléstől.

A derék fejlesztői csapat tagjai az ilyenkor szokásos örömködés, vállveregetés és dínom-dánom után gondoltak egy merészet, majd úgy döntöttek, hogy kiadnak egy rövidfilmet, amelyben összefoglalják nekünk, földi halandóknak, hogy milyen csuda dolgok és világrengető események történetek az elmúlt 15 hónapban a matéria háza táján. A mesélő szerepében Rob Overmeyer-t üdvözölhetjük, aki egyébként nem más mint a termék producere, ezért ha valaki, akkor ő aztán igazán kompetens személynek mondható a Champions Online esetében. Természetesen mondandójába óhatatlanul is bele-beleszövögeti az ilyenkor kötelezően előadandó céges önfényezést, de ez valahol bocsánatos bűn, mert egyrészt érdekfeszítő, ahogyan részletesen bemutatja az idáig megjelent összes expanziót, másrészt mindenkinek a saját gyermeke a legszebb.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 6 napja

Mekkora királyság ez srácok!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja