Champions of Anteria: bejelentve a Ubisoft új stratégiája

2016. április 22.
4.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő bejelentéssel szolgált még tegnap este a Ubisoft csapata, akik Champions of Anteria címmel bemutatták legújabb alkotásukat, amely egy PC-exkluzív stratégia lesz.

Habár a játékot valós idejű stratégiaként definiálták, azért érezhetően ott vannak a manapság olyannyira népszerű MOBA-stílus sajátosságai is benne, noha a végeredmény messze nem a többjátékos módra lett kiélezve - sőt mi több, a háttérben a The Settlers-sorozat legszebb sajátosságait igyekszik továbbörökíteni a játék.

A Champion séf Anteria keretein belül egyébiránt egy csodálatos fantáziavilág, egy mágikus királyság vár ránk, amelyet vérszomjas fenevadak és gonosz teremtmények foglaltak el, de él még a világon öt hős, akik félelmet nem ismerve, elementáris erejükkel és különleges képességeikkel hajlandóak szembeszállni velük annak érdekében, hogy országuk újra szabad lehessen.

Ebben a csatában nyújthatunk majd segítséget az öt harcosnak, akikről a bemutatkozó trailer által többet is megtudhatsz majd, de mindez igaz az ellenfelekről és a játékmenetről is. Megjelenés még az idén!

Nézd nagyban ezt a videót!



Champions of Anteria címmel bemutatták legújabb alkotásukat, amely egy PC-exkluzív stratégia lesz.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 8 hónapja és 5 napja

A trailerben csak 3 hős van, honnan jött a hírbe az öt (meg a séf röhögő smiley)?

válasz erre

kylx

8 éve, 8 hónapja és 5 napja

Tisztára mint a legutolsó settlers rész... habár gondolom a Warcraft 3 óta nagyon az 'aranyos' grafika tovább nem fog fejlődni.

válasz erre

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 5 napja

Egész aranyos kis grafikát kapott, lehet teszek vele egy próbát röhögő smiley

válasz erre
Champions of Anteria
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja