CES 2013: Újabb FM2-es alaplappal bővült az MSI kínálata

2013. január 10.
1.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International CES 2013-as felhozatalából az érdeklődök első körben a vállalat legfrissebb fejlesztésű alaplapját vehették szemügyre.

A szóban forgó újdonság az MSI A85XMA-P33 típusjelzéssel lett ellátva, és aki egy kicsit is járatos a gyártó által használt jelölésekben, az már könnyedén kitalálhatja, ezúttal egy AMD A85X chipkészletre épülő megoldással van dolgunk, vagyis segítségével az Advanced Micro Devices FM2 tokozású A4-es, A6-os, A8-as és A10-es APU-it (Accelerated Processing Unit) foghatjuk munkára.

A microATX formátummal megálmodott alaplap természetesen gond nélkül képes kezelni az AMD APU-k beépített Radeon grafikus chipjét, ám az általa felvonultatott 16X-os PCI Express 2.0 slotnak köszönhetően lehetőség van a komolyabb teljesítménnyel kecsegtető videokártyák bevetésére is, vagy akár az AMD Dual Graphics konfiguráció kiépítésére.

A további bővítőkártyák részére egy 1X-es PCI Express és egy hagyományos PCI foglalat lett kialakítva, míg a rendszermemória két darab DDR3-as aljzatba telepíthető. Az adattárolók hat darab SATA 3.0 portra csatlakoztathatóak.

A felhozatalból természetesen nem hiányzik a már jól bevált Gigabit Ethernet kontroller és HD audiorendszer alkotta páros sem, míg a portok kínálatában többek között az USB 2.0 és USB 3.0 is képviselteti magát. Az új MSI A85XMA-P33 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó nem nyilatkozott, ám egyes vélemények szerint 54-70 eurós árcédulával fog megérkezni.
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 26 napja

20 ezer forint környékén mozog..
Nem is tűnok rossz árnak érte..

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja