CES 2013: Két új okostelefonnal jelentkezett a Vizio

2013. január 09.
2.5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Windows 8-at futtató táblagépe után a Vizio a CES 2013 alatt újabb meglepetést okozott, ugyanis a gyártó standján felbukkant két teljesen új fejlesztésű okostelefon is, jelezve, a cég visszatér a mobiltelefonok harcterére.

A frissen felbukkant, egyelőre még ismeretlen névre keresztelt páros nem meglepő módon a Google 4.1-es Android Jelly Bean operációs rendszerét futtatják, és a cég eddigi elmondása alapján hivatalos úton egyelőre csak a kínai piacon lesznek elérhetőek.

A telefonok csúcskategóriás modellje egy 5 inches érintőképernyő köré lett tervezve, ami a súlycsoportjához illően természetesen már az 1080p-s felbontással operál. A burkolat alatt egy dupla magos, 1,5 GHz-re hangolt Qualcomm SoC (System-on-a-Chip) teljesít szolgálatot, még pedig 2 GB rendszermemória társaságában.

A szerényebb képességű termék kijelzőjének méretét a tervezők 4,7 inchre zsugorították, és emellett az általa kínált felbontás is 720p-re csökkent. A számítási teljesítményt ezúttal is egy dupla magos chip biztosítja, ám ennek sebessége 1,2 GHz, és a MediaTek gyártósoráról gördült le. Az újdonság 1 GB RAM-mal lett felvértezve, SIM kártyából pedig két darab fogadására is képes.

A két új Vizio okostelefonról egyelőre további információ nem érkezett, így ennek fényében nem is lehet meglepő, hogy a várható megjelenési idejüket és árukat is homály fedi.
2 hozzászólás

csirkee

12 éve, 3 hónapja és 1 napja

"hivatalos úton egyelőre csak a kínai piacon lesznek elérhetőek" Hát akkor gyerekek irány a József városi piac röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley ott biztos kapunk

Egyébként nem rosszak de nem az én világom

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 1 napja

Kár hogy csak Kína, nagyon kéne már egy dupla simes minőségi telefon!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja