CES 2013: Bemutatkozott az LG új Z360-as ultrabookja

2013. január 11.
1.4571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A táblaképek és okostelefonok áradata mellett a CES 2013 újdonságai között természetesen a hagyományos kialakítású hordozható gépek is képviseltetik magukat, egyik legfigyelemreméltóbb tagjuk pedig az LG standján került bemutatásra.

A koreai gyártó újdonsága az ultrabookok mezőnyét erősíti, a boltok polcaira pedig LG Z360-as típusjelzéssel fog megérkezni. Az 1,15 kilogrammos, alig 13,6 milliméteres karcsúsággal dicsekedő noteszgép egy 13,3 inches IPS kijelzővel gördült le a gyártósorról, ami már az 1920 X 1080-as natív felbontást kínálja.

Az új ultrabook alapesetben az Intel negyedik generációs Core i5-ös központi feldolgozójával fog megérkezni, de az opciók között fel lesznek tüntetve a Core i3-as és Core i7-es modellek is. A gép háttértárolóján a Microsoft legfiatalabb Windows 8-as operációs rendszere kapott helyet, és ehhez a gyártó a klaviatúrát kiegészítette még néhány kifejezetten a Windows 8-nak dedikált gombbal is.

A noteszgép kínálatában szerepel az USB port és a dupla microSD kártyaolvasó, viszont a további paraméterekről nem tett említést a cég, így nem is lehet meglepő, hogy a várható érkezési időt és árat is egyelőre homály fedi.
3 hozzászólás

csirkee

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

jézus uram atyááááám de céééép! Kis fehér laposka...hát nekem ez KELL

válasz erre

marco

6 éve, 10 hónapja és 23 napja

Dorcika írta:
Windows 8... vindóznyóc mindenütt...
Iszonyat nagy nyomást gyakorol a M$ a hardvergyártókra, csak azért.

De vannak azért felvilágosultabb, bevállalósabb gyártók is (Dell, Asus, HP), akik lépnek a dolog ellen. Meglátjuk mi sül ki belőle.

Arról nem is beszélve, hogy az én laposaim közül is mindet Win-el vettem, de gyakorlatilag az alaptelepítésig nem jutott el egyik sem, már az első bootnál pendrive-ról kúszik fel az Ubuntu.

Vagy max az első boot még Win, hogy le tudjam vele szedni a Linux iso-t.

És ezt mindenki megteheti.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 10 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Minden hír, videó és cikk
CES 2013
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWickedSick profiljaRyutheStaR profiljaManiac profiljasoami profiljaAngryKnight profiljamarco profiljagery1113 profilja