CES 2013: Bemutatkozott a HP új U160-as USB-s kijelzője

2013. január 08.
1.7551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Hewlett Packard a CES standjára első körben egy friss fejlesztésű kijelzőjét állította ki, név szerint a HP U160-at.

A gyártó szóban forgó újdonsága nem másról nevezetes, minthogy a HP kínálatában ez az első termék, amit a noteszgépekhez kiegészítő monitorként terveztek meg, így nem is lehet meglepő, hogy már hordozható kialakítással gördült le a gyártósorról, a laptopokhoz való csatlakozásra pedig az USB portok képességeit kamatoztatja. A megjelenítő használatához az előbb nevezett USB-n kívül semmilyen más kapcsolatra nincs szükség, ugyanis a működéséhez szükséges energiát is ez a port szolgáltatja.

A HP U160 pontos méreteire egyelőre sajnos nem derült fény, annyit mindenesetre már tudni, hogy az újdonság 30,48 milliméteres vastagsággal rendelkezik, ami mellé 1,54 kilogrammos tömeg párosul. A burkolat egyébként egy 15,6 inches LCD panelt foglal magában, ami a ma már általánosnak mondható 1366 X 768-as natív felbontást kínálja a felhasználóknak. A gyártó elmondása szerint az új HP U160 megjelenésére még ebben a hónapban számíthatunk, mégpedig 179 dolláros árcédulával.
2 hozzászólás

marco

12 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nem egy szörny, a felbontása nem valami jó, de az usb csatlakozás miatt elég jópofa kütyü.

Bár a célcsoportot nem igazán tudom belőni:
- Üzleti tárgyalásokra vinni felesleges, ha mutogatni akar az ember, vagy épp az a lényeg hogy a vitt eszköz kicsi, vagy max egy nagyobb kijelzős laptoppal érkezik az ember (nekem pl 17 colosak a legkisebb laposom a 13.3-as Series 9-em után),
- Prezentációkra nem ezt használják,
- Otthoni stabil monitornak nem elég jó, oda nagyobbat vesz az ember, HDMI-vel...

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 2 napja

Hát ez iszonyat jó!meglepett smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja