CES 2013: A Lenovo bemutatta új Erazer X700 gamer PC-jét

2013. január 09.
2.6641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legnagyobb PC gyártóként természetesen a Lenovo is részt vesz az idei CES rendezvényen, ahol is az érdeklődők megtekinthették többek között a cég legújabb asztali számítógépét.

A frissen reflektorfénybe állított, kifejezetten a gamer felhasználókat célzó PC Lenovo Erazer X700 névre lett keresztelve, így nem is lehet meglepő, hogy a fekete számítógépházba telepített Intel központi feldolgozó mellé már kétutas nVidia SLI, vagy kétutas AMD CrossFireX grafikus konfiguráció is kérhető.

A Lenovo Erazer X700 megfelelő számítási teljesítményét az Intel közelebbről meg nem nevezett Core i7 Extreme központi feldolgozója szolgáltatja, ami mellé maximálisan 16 GB DDR3-as rendszermemória csatlakozhat. A kijelzők meghajtását alapesetben két darab, SLI rendszerbe kapcsolt nVidia GeForce GTX 660 végzi, ám az ínyenceknek rendelkezésre áll dupla kiépítésben a 3 GB-os AMD Radeon HD 8950 is.

Az adatok tárolására 2 TB vagy 4 TB kapacitás állhat rendelkezésre, de az opciók között természetesen fel vannak tüntetve a szilárdtest-meghajtók is, optikai meghajtónak pedig egy Blu-ray író lett beépítve. A jól megszokott Gigabit Ethernet kontroller és 7.1-es audiorendszer mellett a gépet ellátták még 802.11 b/g/n rendszerű WiFi modullal is, míg a csatlakozók kínálatában megtalálható többek között az USB 3.0 és a HDMI is.

A számítógépet a cég a Microsoft Windows 8 Pro operációs rendszerével látta el. Az új Lenovo Erazer X700 alapkonfigurációja 1500 euró fejében lesz beszerezhető, viszont a megjelenés idejére egyelőre nem derült fény.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 2 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
Minden hír, videó és cikk
CES 2013
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja