CES 2012: Újabb Tegra 3-as tablet az Acer kínálatában

2012. január 11.
1.9481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer megragadta a CES 2012 kínálta alkalmat, és leleplezte termékpalettájának legújabb fejlesztésű táblagépét, név szerint az Acer Iconia Tab A510-et.

Az új tablet a már bemutatott Iconia Tab A700-as társához hasonlóan az nVidia erőteljes Tegra SoC-jére (System-on-a-Chip) építkezik, mellette pedig a Google egyre népszerűbb Android operációs rendszerének 4.0-ás Ice Cream Sandwich változatát futtatja. A konfiguráció egy 10,1 inches érintőkijelző köré lett tervezve, ami az 1280 X 800-as natív felbontással rendelkezik.

A kínálatban természetesen szerepel az elő- és hátlapon kialakított webkamera páros is, bár a pontos felbontásukra egyelőre nem derült fény. A borítás alatt az nVidia fent említett SoC-jének négymagos, Tegra 3-as változata teljesít szolgálatot, a memóriarendszer pedig 1 GB RAM-mal van ellátva. Az adatok tárolásáról változattól függően egy 16 GB-os vagy egy 32 GB-os Flash alapú háttértároló gondoskodik, de ez a kapacitás a beépített microSD kártyaolvasó segítségével persze tovább bővíthető.

A hálózati eszközök palettáján szerepel a Bluetooth adapter, illetve a 802.11b/g/n szabványokra felkészített WiFi adapter is, míg a portok választékában egy mini-USB csatlakozó, valamint egy mini-HDMI kimenet képviselteti magát. Az új Acer Iconia Tab A510 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó sajnos semmiféle információt nem közölt.


CES 2012: Újabb Tegra 3-as tablet az Acer kínálatában - 2. kép

3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 8 napja

Ennek az ára pedig érdekelne...

válasz erre

Matteo_GS

13 éve, 3 hónapja és 8 napja

Vendég írta:
Valami újdonság amúgy nem lesz az idei CES-en? Eddig minden gyártó ugyanazt mutatta be, más logóval...röhögő smiley
bőven jut újdonság az idei CES-re is

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 9 napja

Valami újdonság amúgy nem lesz az idei CES-en? Eddig minden gyártó ugyanazt mutatta be, más logóval...röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja